Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti STK ziyaretlerini sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz darbe girişimi süreci sonrasında verdiği desteklerden dolayı Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerine devam etti.

        AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Berberler Odası, Sebzeciler Odası ve Şoförler Odasını ziyaret ederek 15 Temmuz darbe girişimi süreci sonrasında demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

        15 Temmuz'un tarihe kara bir leke olarak yazıldığını belirten başkan Saylar, "Bu darbe girişimi ülkemiz için tam anlamı ile kara bir lekedir. Kendi vatandaşına kurşun sıkan bu hainler cezalarını elbet çekeceklerdir. Bu sürecin ardından da demokrasi nöbetlerimiz başladı ve 27 gün boyunca meydanlarda bizzat bulunduk. Burada hangi siyasi görüş olursa olsun hep omuz omuza olduk. Çünkü gün birlik günü gün beraberlik günüydü. Sivil toplum kuruluşlarımız da meydanlarda nöbetteydiler. Sonuç olarak bizler bir olduk, diri olduk ve hep birlikte bu darbeye dur dedik. Allah herkesten razı olsun" dedi.

        (YE-YE-Y)

        27.09.2016 16:29:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler