Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Gölbaşı Fen Lisesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu Gölbaşı ilçesinde yeni açılarak hizmete giren Gölbaşı Fen Lisesini ziyaret etti.

        Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ile birlikte Gölbaşı Fen Lisesini ziyaret eden Kaymakam Murat Zadeleroğlu, okulun eksikleri hakkında Okul Müdürü Mehmet Daloğlu'ndan bilgi aldı. Yeni açılarak hizmete giren okulun eksikleri hakkında bilgiler aldıktan sonra sınıfları tek tek gezen Kaymakam Murat Zadeleroğlu, okul öğretmenleri ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

        Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakamımız Murat Zadeleroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, okulun yemekhanesine geçerek burada öğrencilerle beraber öğle yemeği yedi.

        (CK-SD-Y)

        27.09.2016 17:04:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler