Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'ye dev tesis

        (fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - 'Burhaniye Engelleri Aşıyor Projesi' kapsamında yapılan dev tesis inşaatı tüm hızıyla devam ediyor

        Ören Mahallesi'nde başlayan Burhaniye Belediyesi ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın işbirliği ile küçük ölçekli alt yapı mali destek programı kapsamında, yürütülen inşaatın kaba inşaatı tamamlandı.

        Engelli vatandaşlara uygun havuz inşaatı, iki adet tenis kortu ve yine engellilere uygun deniz iskelesinin bulunduğu dev tesiste, çalışmalar ince işlerin yapımıyla devam edilecek

        Proje ile Burhaniye'deki bin 260 engelli vatandaşın ve ilçeye gelen engelli vatandaş ve ailelerinin sosyal hayatta yer almaları adına büyük bir eksikliğin kapatılması hedefleniyor.

        Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Projenin inşaat aşaması hızla ilerliyor. Havuz, tenis kortları ve iskele yapımı tamamlandıktan sonra projenin diğer ayakları için çalışmaya başlayacağız. Burhaniye'miz için çalışmaya devam ediyoruz. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz. Dezavantajlı gruplara yönelik bu güzel ve anlamlı proje bizim için ayrı bir önem taşımaktadır" dedi.

        (BT)

        28.09.2016 09:53:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler