Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TED İzmir Koleji öğrencileri ekinoksu yaşattı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - TED İzmir Koleji öğrencileri, gece gündüz eşitliğinin gerçekleştiği 23 Eylül'de siyah-beyaz kıyafetler giyerek arkadaşlarına ekinoksu anlattı.

        Yılda iki kez, 23 Eylül ve 21 Mart tarihlerinde gerçekleşen gece gündüz eşitliği (ekinoks) TED İzmir Koleji öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkinlikle farklı bir boyut kazandı. TED İzmir Koleji 5,6 ve 7. sınıf öğrencileri, sosyal bilgiler zümresinin başkanlığında yapılan etkinlikle sonbahar ekinoksunu tüm öğrencilerle paylaştı. Gece gündüz eşitliğine vurgu yapmak isteyen öğrenciler, siyah-beyaz kıyafetler giyerek arkadaşlarına ekinoksu anlattı. Sınıf sınıf gezen ve farkındalık oluşturan öğrenciler, kıyafetlerine astıkları bilgilerle etkinliği daha da zenginleştirdi. Öğrenciler, okullarında öğrenim gören küçük kardeşlerine de ekinoksu oyunlarla adeta yaşattı.

        (AG-Y)

        28.09.2016 10:37:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler