Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASP Müdürlüğü'nden Budak ailesine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        HAKKARİ (İHA) – Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Şemdinli ilçesinde PKK'lıların silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ahmet Budak'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        Şehit Ahmet Budak'ın eşi ve çocuklarıyla bir süre sohbet eden Müdür Mehmet Akif Bildirici, çocuğuyla beraber bayram ziyaretinde bulunurken evinin önünde şehit edilen Ahmet Budak'ın şehadetinin kendileri derinden üzdüğünü söyledi. Bildirici, "Milyonlarca Müslüman'ın Kabe'de ihramlarıyla Arafat'ta vakfe durdukları ve yeryüzündeki tüm Müslümanların da kurbanlarıyla birlik ve kardeşlik duyguları içinde Allah'a yakınlaştığı mübarek günde Şemdinli'de böyle menfur bir olayın yaşanması birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik çabalarıdır. Rabbim bu beyhude çabaları boşa çıkarsın inşallah. Bizler Bakanlık olarak valiliğimiz ve il müdürlüğü olarak şehidimizin bizlere emaneti olan ailesi ve çocuklarının yanında olacağız. Rabbim şehidimizin mekanını cennet eylesin, sizlere de sabrı cemil ihsan etsin" dedi.

        2 Eylül günü PKK mensuplarınca kaçırılıp şehit edilen Menderes Özer'in ailesini de ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra Şemdinli ilçesinde engelli ailelerini ve sosyal ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri ziyaret edip incelemelerde bulunan Bildirici'ye taziye ziyaretinde AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Aygül de eşlik etti.

        ASP İl Müdürü Bildirici, ziyaret ettiği şehit ailelerine Türk bayrağı ve değişik hediyeler verdi.

        (FT-MSA-Y)

        28.09.2016 11:13:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler