Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Store açıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Demir İnşaat Büyükçekmece hem sportif hem de kurumsal olarak büyümeye devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne geçtiğimiz sezon yükselen ve bu yıl ülkemizi Avrupa'da da temsil etmeye hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, taraftar mağazasını açtı.

        Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı Spor Toto Basketbol Ligi'nde etkileyici bir performans sergileyen Demir İnşaat Büyükçekmece, yaz döneminde kurduğu kadroyla kalitesini bir adım daha yükseltirken, Büyükçekmece Atirus Alışveriş Merkez'inde de basket store açıldığını duyurdu.

        Maç biletleri burada satılacak

        Storda, Demir İnşaat Büyükçekmece takımının forması, bayrağı, şapkası, hediyelik eşyaları gibi ürünlerin yanı sıra maç biletleri ve kombineleri de satılacak. Demir İnşaat Büyükçekmece basketbol taraftarlarının storeye yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

        (HB-HA-Y)

        28.09.2016 11:19:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler