Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel eğitimli gençler deniz kanosuyla engelleri aştı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Foça ilçesindeki Özel Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, 'Engelsiz Deniz Kanosu' projesiyle enerji depoladı.

        Foça Kaymakamlığı, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Foça Belediyesi ile Foça Windsurf ve Yelken Kulübü ortaklığıyla, 21-28 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşen proje kapsamında, Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde devam eden öğrencilere, kano eğitimi verildi. Proje kapsamında, 6 gün süresince toplam 25 saatlik kano eğitimi alan öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi. 'Engelsiz Deniz Kanosu' projesinin özel eğitimli gençlere faydalar sağladığına inandığını ifade eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Başarılı bir proje oldu. Özel eğitimli gençlerimiz, bir hafta süresince deniz kanosu yaptılar. Onların mutluluğu için tasarlanan her türlü aktiviteye destek vermeyi sürdüreceğiz. Proje paydaşlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum' dedi.

        'Engelsiz Deniz Kanosu' projesini, bu yıl ikinci kez gerçekleştirdiklerini belirten Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mürsel Varan de şöyle konuştu:

        "Çocuklarımız, geçen yıl olduğu gibi, hem kanoyu hem de denizi çok sevdiler ve öğretmenleriyle birlikte kalite zamanlar geçirdiler. Deniz kanosu ile ilgilenmeleri çocuklarımıza pozitif enerji verdi ve onları çok mutlu etti."

        (HG-Y)

        28.09.2016 13:43:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler