Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi Atatürk Anadolu Lisesi'nde bireysel çalışma odası açıldı

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin daha iyi eğitim görebilmeleri için bireysel çalışma odası açıldı.

        Silopi Atatürk Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin boş derslerinde üniversiteye hazırlanmalarına yardımcı olmak adına 40 kişilik bireysel çalışma odası açıldı. Öğrenciler aynı zamanda teneffüs aralarında bu sınıfta test çözerek, kendilerini geliştirme imkanına buluyor. Öğrenciler için ayrıca sportif faaliyetlerine katkı sunmak adına tenis sınıfı ve okul bahçesinde badminton oynayabilecekleri saha yapıldı.

        Okul Müdürü Şiyar Tümas, eğitim ve sportif alanda öğrencilerin gelişimine katkı sunmak için her türlü çabayı sarf ettiklerini dile getirerek, "Çocuklarımızın geleceğine yönelik aldığımız karar ile okulumuzda bireysel çalışma odası açtık. Öğrencilerimiz bu sınıftan diledikleri zaman yararlanabilirler. Takıldıkları sorular içinde öğretmen arkadaşlarımız öğrencilere yardımcı olacaktır. Öğrencilerimizin sınavlara hazırlanmalarını kolaylaştırmaya çalıştık. Ayrıca okulumuzda sportif alanda kendilerini geliştirmeleri için tenis sınıfı açtık. Okul bahçemizde ise badminton oynayabilecekleri bir saha yaptık" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        28.09.2016 15:29:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler