Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turan Güneş ve Bağdat caddelerinde trafiği rahatlatacak park yasağı başlıyor

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş ve Kadıköy Bağdat caddeleri sol şeritlerde parklanma yasağına başlayacak.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı tarafından, 29 Eylül Perşembe günü saat 08.30'dan itibaren İzmit Kadıköy Mahallesi Bağdat caddesinin Santral-M. Ali Paşa arası ile Turan Güneş caddesinin Bekirdere Üçyol-Santral arası boyunca her iki cadde üzerinde sol şeritlerde parklanma yasağı başlayacak. Bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Müdürlüğü ve İzmit Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince söz konusu caddelerde bilgilendirme ve katlı otoparka yönlendirme çalışması yapılacak. Ayrıca vatandaşlara araçlarının çekilmemesi ve cezaya maruz kalmamaları için her iki cadde boyunca bilgilendirme ve yönlendirme tabelaları da konuldu. 29 Eylül tarihinden itibaren her iki cadde boyunca sol şeritlere park eden araçlar çekilecek, cezai işlem de uygulanacak.

        (İG-İÇ)

        28.09.2016 16:19:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler