Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meslek ve beceri kurslarına devam

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Altınova Belediyesi, meslek ve el beceri kurslarına bu yıl da devam ediyor. Kurslar, Altınova Belediyesi Kültür Merkezi'nde verilecek.

        Kur-an Kursu ve Temel Dini Bilgiler kursu, el sanatları (perspektif çalışması) kursun, sabun çiçeği kursu, rölyef (alüminyum kabartma) kursu, yorgan dikimi kursu, bayanlara step ve aerobik kursu, halk oyunları, gitar, tiyatro ve tekvando kursları düzenliyor.

        Müracaatlar, 14 Ekim 2016 Cuma günü mesai saatine kadar Altınova Belediyesi Kültür Merkezinde sosyal işler ofisine yapılabilecek.

        Kurslar; Altınova Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu ve Folklor Eğitmeni Hakan Beykoz, Müzik Eğitmeni Hasan Sancaktutan, Spor Eğitmeni Yasemin Dilek Şenkarabacak ve Geleneksel El Sanatları Eğitmeni Hatice Aslan tarafından verilecek.

        (MM-İHS

        29.09.2016 08:12:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler