Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suruç'a bir destek de Haliliye Belediyesi'nden

        (Fotoğraflı-Görüntülü)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi, kayyum atanan Suruç Belediyesi'ne destek oldu. 12 Eylül tarihinden beri personel ve araç ile konteyner desteğinde bulunan Suruç'ta, belediye yetkilileriyle de ortak çalışma programları yapıldı.

        İçişleri Bakanlığı, Kanun Hükmündeki Kararname ile Suruç Belediye Başkanlığı'na yeniden görevlendirme yaptı. Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz'ün görevlendirildiği Suruç Belediyesi'ne, Demirkol'un talimatlarıyla o tarihten itibaren Haliliye Belediyesi destek olundu. 12 Eylül tarihinden itibaren Haliliye Belediyesi tarafından 4 araç ve 12 personel Suruç'ta görevlendirildi. Yaklaşık 15 gün boyunca Suruç'un temizlik ihtiyaçları bu ekip tarafından giderildi.

        Suruç Belediyesi yetkilileriyle ortak program yapıldı

        Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli'de, ortak program yapılması için Suruç'a gitti. Burada Suruç Belediyesinin Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü yetkilileriyle görüşen Dişli, Suruç Belediyesi'nin personelinin çalışmalarına yönelik koordineli program yaptı. Personelin çalışma saatleri ve kılık kıyafetlerine ilişkin ortak kararlar alındıktan sonra, çalışmalar bu doğrultuda yapılmaya başlandı.

        100 konteyner hibe edildi, tüm konteynerler yenilendi

        Haliliye Belediyesi, Suruç'ta kirliliğin önüne geçmek adına da 100 konteyner hibesinde bulundu. Kamyonlarla Suruç'a götürülen konteynerler, Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı mobil atölye aracılığıyla bakım ve onarım çalışmaları yapıldıktan sonra boyanarak, üzerine Suruç Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yazıldı. Suruç Belediyesine ait tüm çöp konteynerlerinin de bakım ve onarım çalışmaları yapıldıktan sonra, ilçedeki yoğunluk ve ihtiyaç durumuna göre yeniden yerleştirildi.

        Çöpler toplandı, Suruç pırıl pırıl oldu

        Haliliye Belediyesi tarafından Suruç Belediyesi'ne görevlendirilen 15 metreküplük çöp kamyonu, arka işçileriyle birlikte ilçede yol kenarlarına, sokaklara ve evlerin önleri ile çöp konteynerlerine boşaltılan çöplerin toplama işlemlerini yaptı. İlçedeki kirliliğin önüne geçildikten sonra Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait iki adet sulama aracıyla ilçe baştan aşağı yıkanarak pırıl pırıl hale getirildi.

        Yapılan görüşmeler neticesinde de Haliliye Belediyesi ekiplerince, belirlenen programlar doğrultusunda Suruç'taki temizlik çalışmalarına destek verilmeye devam edilecek.

        (Şİ-BRN-Y)

        29.09.2016 10:09:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler