Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diliskelesi'nde incelemeler sona erdi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar tarafından kurulan mahalle inceleme komisyonu bir haftadır Diliskelesi mahallesinde yaptığı inceleme gezilerini sona erdirdi.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın talimatı ile kurulan mahalle inceleme komisyonu ilk mahallesi olan Diliskelesi mahallesinde ki bir haftalık incelemenin ardından çalışmalarını tamamladı. Teknik incelemelerin ardından tüm mahalle karış karış gezilerek sorunlar tespit edildi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın da katıldığı inceleme komisyonuna, belediye başkan yardımcıları, teknik müdürler ve meclis üyesi ile mahalle muhtarı eşlik etti.

        Komisyon çalışmaları hakkında bilgi veren Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar, "Komisyonumuz ilk mahallemiz olan Diliskelesi mahallemizde bir haftalık incelemelerini yerinde yaptı. Bir hafta boyunca Diliskelesi mahallesinde ki hemen hemen her sokak ve caddeye giderek hem yaptığımız çalışmaları inceledik, hem de eksiklikleri yerinde tespit ederek öncelik sırasına göre programımıza aldık. Komisyon çalışmalarımızda vatandaşlarımızla da sık sık bir araya gelerek hem onlarla istişare ettik, hem de taleplerini dinledik. Oldukça verimli geçen mahalle komisyonu çalışmalarımızı bundan sonra diğer mahallelerde de yaparak o mahallelerimizde de hem halkımızla bir araya geleceğiz hem de sorun ve isteklerini dinleyeceğiz. Ayrıca mahallelerimizde ki eksiklikleri de tespit edeceğiz" dedi.

        (İG-GY-Y)

        29.09.2016 11:24:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler