Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediyesi'nden Elmalı'ya gezi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi, 9 Ekim Pazar Günü Elmalı'ya Kültür Gezisi düzenliyor.

        Konyaaltı Belediyesi, "Konyaaltı'ndan Elmalı'ya Kültür Gezileri" protokolü kapsamında düzenlenen 13 gezi ile 630 kişiyi tarihi ve kültür kenti Elmalı'ya geziye götürdü. Konyaaltı Belediyesi otobüsleriyle ulaşımları ücretsiz sağlanan vatandaşlar, Elmalı'da rehber eşliğinde tarihi ve kültürel mekanları gezme imkanı buluyor.

        Elmalı Belediyesi ile yaptıkları protokol gereği tarihi ve kültürel değerler taşıyan Elmalı'ya turlar düzenlediklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen gezilerin 14'üncüsünü 9 Ekim Pazar günü gerçekleştireceklerini kaydetti. Kayıtların başladığını dile getiren Başkan Böcek, bu gezilerin vatandaşlardan tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

        Başkan Böcek, Konyaaltı'ndan Elmalı'ya düzenledikleri gezi ile vatandaşların, Elmalı Arkeoloji Müzesi, Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Müzesi, Vahab-ı Ümmi, Ömer Paşa Cami, Sinan-ı Ümmi ve Abdal Musa Türbeleri ile tarihi çarşı ve sokakları rehber eşliğinde gezme fırsatı bulduğunu bildirdi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        29.09.2016 12:03:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler