Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'li Durmuşoğlu: "Osmaniye'yi bölgenin parlayan yıldızı yapacağız"

        (Fotoğraflı)

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye'yi ilçeleriyle birlikte topyekün kalkınması için, tüm kurumlarla koordineli bir şekilde gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

        Durmuşoğlu, Kaymakam Muhittin Pamuk, daire müdürleri, il genel meclisi üyeleri, mahalle ve köy muhtarları Kadirli Öğretmenevi'nde bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Büyükbozduğan'ında katıldığı toplantıda ilçenin sorunları masaya yatırılarak durum değerlendirilmesi yapıldı. Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak sorunları dile getirdi.

        AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu, geleneksel hale getirdiğimiz Muhtarlarla Değerlendirme ve İstişare Toplantılarına bir yenisini daha eklediklerini belirterek, "Daha önce Düziçi, Bahçe ve Sumbas'ta gerçekleştirdiğimiz toplantı için bu kez de Kadirli'de bir araya geldik. İlçemizde gerçekleştirilen, yapımı devam eden ve planlanan yatırımları konuştuğumuz bu geniş katılımlı toplantının tüm hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum. Osmaniyemizin tüm ilçeleriyle birlikte topyekün kalkınması için, tüm kurumlarımızla koordineli bir şekilde gece gündüz çalışıyoruz, Allah'ın izniyle ilimizi bölgemizin parlayan yıldızı yapacağız" diye konuştu.

        (ELF-Y)

        29.09.2016 13:41:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler