Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'li Tümer'den 'yapıcı siyaset' vurgusu

        - CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer:

        - "Bunu başaramazsak, neye yarar muhalefet milletvekilliğimiz"

        (Fotoğraflı)

        Nuri Pir

        ADANA (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, tespit ettikleri birçok sorunu, hatayı ve eksikliği yapıcı bir siyasetle ifade etmek zorunda olduklarını belirterek, "Bunu başaramazsak, neye yarar muhalefet milletvekilliğimiz?" dedi.

        İhlas Haber Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Tümer, kent siyasetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

        Toplumun birçok sorunu olduğunu ve bu sorunların ilgili yerlere taşınması gerektiğini söyleyen Tümer, bu sorunları tespit edip, yapıcı bir siyasetle ifade etmek zorunda olduklarına vurgu yaptı. Tümer, "Bunu başaramazsak neye yarar muhalefet milletvekilliğimiz? Herkes kendi derdinin seslendirilmesini istiyor. 'Kim, nerede, ne zaman, ne dedi?' bunu merak ediyorlar. Bunları ilgili kişilere duyuramadığımız müddetçe bir işe yaramıyor. Çünkü daha sonra bunun hesabını da soracaksınız" şeklinde konuştu.

        Yapıcı siyaseti örneklendiren Tümer, sadece tek bir toplantıda kurduğu ilişkiler sayesinde bile Doğankent'in sağlık ocağı kazandığına ve Tufanbeyli'nin doktor ihtiyacının çözüldüğüne işaret etti.

        CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, "Hamaset kolay. Sorunun çözülebilmesi için iktidarın aktör olmasını istiyoruz. Yeter ki milletin dertleri çözülsün" şeklinde konuştu.

        (NPR-Y)

        29.09.2016 15:33:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler