Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasımpaşa Mahallesi Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete giriyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Belediye Meclis Salonu olarak kullanılan eski kültür merkezinde yer alan salon, Kasımpaşa Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda spor salonu olarak hizmet vermek üzere yeniden düzenlendi.

        Yapılan tadilat çalışmaları sonrasında oluşturulan duşlar, soyunma odası ve kurulumu yapılan spor aletleri ile Kasımpaşa Mahallesi'nin önemli bir talebine hizmet edecek olan spor salonunda çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu "Bozüyük Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerde vatandaşlarımızın taleplerini esas alıyor ve bu doğrultuda planlamalar yapıyoruz. İlçemiz için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

        (FSİ-MET-Y)

        29.09.2016 15:47:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler