Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Entegre Su Projesi ihale süreci bilgilendirme toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük'te yapımına başlanacak olan alt yapı yenileme projesi olan Avrupa Birliği Entegre Su Projesi kapsamında, İsveç merkezli "SWECO" şirketi yetkilileri ile Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon işleri Müdürlüğü tarafından toplantı gerçekleştirildi.

        İki ayrı oturumda gerçekleştirilen toplantının ilk oturumunda Avrupa Birliği şartlarına uygun olarak hazırlanacak ihalenin süreci, ihale şart ve koşulları konuları görüşülürken, toplantının ikinci oturumunda ise projenin mevcut durumu yeniden değerlendirildi. Proje süreci, bugüne kadar alınan mesafe, projenin yapım aşamasındaki çevresel etkiler ve alınacak önlemler görüşüldü. Bu proje ile Bozüyük, Avrupa Birliği standartlarında su ve atık su sistemine sahip olacak.

        (FSİ-MET-Y)

        29.09.2016 15:48:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler