Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUSİAD Başkanı Çelenk'ten Sarı'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - MUSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk ve Yönetim Kurulu üyeleri Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı'yı ziyaret etti.

        MUSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, MÜSİAD'ın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çelenk, Ticaret Borsasını önemsediğini Gaziantep ve ülke için önemli bir kurum olduğunu belirtti. Ticaret Odasının faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyleyen Çelenk, İbrahim Sarı'ya çalışmalarında başarılar diledi.

        Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı ise, Ticaret Borsanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında MÜSİAD yönetim kuruluna bilgi verdi. Ayrıca Sarı, MÜSİAD üyesi olmaktan gurur duyduğunu ve MÜSİAD'ı önemsediğini belirtti. Günümüzde MÜSİAD gibi STK'lara ihtiyaç duyulduğunu ve bunu da her platformda dile getirdiğini belirten Sarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        Günün anısına MÜSİAD Başkanı Mehmet Çelenk Başkan İbrahim Sarı'ya MÜSİAD logolu seccade hediye etti.

        (BRN-Y)

        29.09.2016 17:03:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler