Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'de yapılandırma hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Ticaret Borsası konferans salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısında katılımcılara "Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında bilgiler verildi.

        Gelir İdaresi Başkanlığı'nca gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Musevitoğlu, Söke Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir konuşmacı olarak yer aldı. Yapılan toplantıda İşletme Kayıtlarının Düzeltilmesi, Matrah ve Vergi Artırımı, Yurt İçi ve Yurtdışı Varlıkların Milli Ekonomiye Kazandırılması başlıkları altında bilgiler sunuldu. Toplantıda Borsa Meclis Başkanı A. Nejat SAĞEL, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz GÜNAL, Söke Ticaret Odası Yönetin Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, mali müşavir ve muhasebeciler bulundu.

        (LT-MB-Y)

        29.09.2016 17:31:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler