Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı, gençlere verdiği sözü tuttu

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, okul bahçelerinde yapım çalışmaları devam eden sentetik sahalarda incelemelerde bulundu.

        Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürlerinin bulunduğu incelemelerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Okullarımıza sentetik saha sözümüzü yerine getirerek ilk etapta tamamlanmış olan sahalarımızı inceledik. Okullarımızda eğitim alan yavrularımızın daha çok sporla ve aktivitilerle buluşmasına katkı sağlıyoruz. Bahçesi uygun olan okullarımızda da daha sonraki süreçlerde sentetik saha çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Çok amaçlı spor alanlarımız öğrencilerimize hayırlı olsun. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için" ifadelerini kullandı.

        (CKT-KÇ)

        29.09.2016 18:39:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler