Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarlar içme suyu şebekesi ve isale hattı ihalesi 27 Ekim'de

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar İlçesinin İçme suyu şebekesi ve isale hattının yapım ihalesinin İller Bankası Genel Müdürlüğünce 27 Ekim 2016 tarihinde yapılacağı bildirildi.

        1989 yılında yapılan içme suyu şebekesi ve isale hattının ekonomik ömrünü tamamladığını ifade eden, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçenin İçme suyu şebekesi ve isale hattının yapılması için her türlü hazırlığın tamamlandığını ve 27 Ekim'de yapım ihalesinin yapılacağını söyledi.

        Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, " İlçemizin İçme suyu şebeke ve isale hattının yapımı ihalesi 27 Ekim 2016 tarihinde yapılacaktır. 17 kilometre ana hat, 8 kilometre şehir içi şebeke hattı, 1 adet 50 tonluk depo, 1 adet bin(1000) tonluk depo ve idari binanın yapılacağı proje yüzde 50 hibe olmak üzere geriye kalan yüzde 50'lik pay ise İller Bankası kredisi ile yapılacaktır. İçme suyu şebeke hattı ve isale hattı ekonomik ömrünü tamamladı. Bu çerçevede yüzde 50'si hibe olmak üzere bu projeyi hayata geçiriyoruz. İller Bankasından alacağımız krediyi 1 yıl anapara ödemesiz, 15 yıl vade ile ödeyeceğiz. SUKAP projesi kapsamında yapılan içme suyu şebeke hattı ve isale hattı projemizle ilçemizin en az 50 yıl su problemini çözüyoruz. İçme suyu şebeke ve isale hattı ihalesi ilçemiz halkına hayırlı olsun. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz " dedi.(MB-EFE)

        30.09.2016 10:10:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler