Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konak Belediyesine eğitim teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Yaz tatili boyunca 100'ün üzerinde okulun bakım ve onarımını yapan Konak Belediyesi'ne, okul yöneticileri ve öğrencilerden teşekkür geldi.

        Eğitim için tüm imkanlarını seferber eden Konak Belediyesi, yaz tatili boyunca ilçedeki okulların bakım, onarım ve boya ihtiyacını ücretsiz karşıladı. Belediyenin bu desteğine karşılık okul idarecileri de, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a teşekkür ziyareti yaptı. Konak Misak-ı Milli Ortaokulu Müdürü Ergün Baylan, okul aile birliği heyeti ve öğrenciler, Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Konak Belediyesi'nin Basmane'deki hizmet binasında gerçekleşen görüşme heyet, Başkan Pekdaş'a çiçek ve çikolata armağan etti.

        Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Başkan Pekdaş, bütçelerinin el verdiği oranda okullara destek olduklarını söyledi. "Okullara yardımlar yerel yönetimlerin asli görevi değil. Ancak bizim geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almasına katkı koymak gibi bir sorumluluğumuz da var" diyen Başkan Pekdaş, "Konak Belediyesi olarak elimizden geldiğince okullarımızın temel ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Okullarımızın sorunları çok ama bu sorunları az da olsa çözüme kavuşturmak bizleri sevindiriyor. Keşke daha çok imkanımız olsa ve daha çok okula yardım edebilsek" dedi. Okul Müdürü Baylan da, Konak Belediyesi'nin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, bu dayanışmanın artarak sürmesini istedi.

        (HG-Y)

        30.09.2016 11:02:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler