Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömrünün 47 yılı muhtarlıkla geçti

        (Fotoğraflı)

        Sedef Topçu

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde kesintisiz olarak 47 yıl Camikebir Mahalle muhtarlığını yapan Kamil Okay hayatını kaybetti.

        Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde kesintisiz olarak 47 yıl Camikebir Mahalle muhtarlığını yapan Kamil Okay hayatını kaybetti. Bir süre önce yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan 84 yaşındaki Kamil Okay, Çarşıcamiinde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Kesintisiz olarak 47 yıl Camikebir Mahallesi muhtarlığı yapan Okay 2014 yılında yapılan seçimde seçimi kaybederek görevi devretmişti. Kamil Okay'ın cenaze törenine yakınları, ilçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Sadettin Arslan, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (GD)

        30.09.2016 11:02:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler