Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli Beşiktaşlılar Derneği ve İstanbul BeJeKa (LI) Sporseverler Derneği çocukları mutlu etti

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Osmaneli Beşiktaşlılar Derneği ve İstanbul BeJeKa (LI) Sporseverler Derneği, Osmaneli Hisarcık Beşevler İlköğretim Okulunda kırtasiye malzemesi ve Beşiktaş forması dağıttı.

        Düzenlenen kırtasiye malzemesi ve Beşiktaş forması dağıttı törenine Osmaneli Beşiktaşlılar Derneği ve İstanbul BeJeKa (LI) Sporseverler Derneği yetkilileri, Osmaneli Emniyet Müdürü Murat Tezcan Alaç, Köy Muhtarı Sezai Demirtaş, okul idarecileri katıldı. Minik öğrencilere dağıtılan kırtasiye malzemesi ve Beşiktaş forması sonrası değerlendirmelerde bulunan İstanbul BeJeKa (LI) Sporseverler Derneği üyeleri, "Dernek olarak Osmaneliyi çok sevdik. Geçen sefer geldiğimizde Osmaneli'nden çok çok memnun kaldık. Gerek misafirperverliklerinden, gerek güler yüzlü insanlarından biz Osmaneliyi kendi evimiz gibi gördük, biz de Osmanelili olduk. Bundan sonra yılda buraya iki üç kez gelerek ufak bir destek vermek istiyoruz. Bunu bilgisayar getirerek başlamıştık ve bugün de kırtasiye malzemesi ve Beşiktaş forması dağıttık. Yine Osmaneli'ne geleceğiz" dediler.

        Öte yandan hediyeleri olan minik öğrenciler ellerini havaya kaldırıp, kartal pençesi yaparak poz verdiler.

        (CKT-MET-Y)

        30.09.2016 12:29:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler