Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darende ilçesinde toplantı düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Darende ilçesinin öncelikli ihtiyaçlarının belirlenmesi, kamu hizmetlerinin daha iyi işlemesi amacıyla toplantı düzenlendi.

        Darende Kaymakamı Ali Türk'ün başkanlığındaki toplantıya ilçedeki kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda ulaşım, eğitim, tarım ve turizm konularında yatırım programında bulunmayan Darende'nin öncelikli ihtiyaçları konularında fikirler sunuldu, değerlendirildi ve tutanak tutularak raporlandı.

        Toplantıda konuşan Darende Kaymakamı Ali Türk, ilçenin kalkınması için her türlü gayret ve çabayı gösterdiklerini ifade etti. Türk, "Darende, zengin tarihi, başarılı eğitim kurumları, eğitime verilen önem, verimli tarım alanları ve tarımsal faaliyetler, ulaşım olanakları, turizm değerleri, organize sanayi bölgesinin varlığı ile önemli değerlere sahiptir. Toplantıdan çıkan sonuçların takipçisi olarak geri dönüşlerimiz olacak" diye konuştu.

        (İHU-ZIG-Y)

        30.09.2016 17:21:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler