Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da kaçak yapı ile mücadele sürüyor

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü denetimlerini sıkılaştırarak ilçedeki kaçak yapı ile mücadelesini sürdürüyor.

        Pursaklar Belediyesi ruhsatsız yapılaşmaya karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü birlikte hareket ederek ilçedeki ruhsatsız yapılaşmanın önüme geçiyor. İlçe genelinde yapılan denetimlerde tespit edilen ruhsatsız yapılara ekipler tarafından müdahale edilerek yıkım gerçekleştirildi. Ruhsatsız yapılaşmaya karşı bundan sonra da denetimlerin artacağını belirten yetkililer, bu tür girişimlere kimsenin heves etmemesi gerektiğini, bu konuda kesinlikle taviz verilmeyeceği uyarısında bulundu. Eylül ayında sıkılaştırılan kaçak yapı denetimleri bundan sonra da devam edecek.

        (BC-ÖK-Y)

        01.10.2016 09:42:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler