Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özkan'a staj teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin müdür ve okul yönetimi, Belediye Başkanı Süleyman Özkan'a öğrencilerine staj konusunda gösterdiği kolaylıktan dolayı teşekkür etti.

        Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ı beraberindeki Meslek dersi öğretmenleri Numan Akgün ve Tahir Tamer Ülkem ile birlikte makamında ziyaret eden Okul Müdürü Ahmet Güngör, Muhasebe Finansman Alanı, Bilişim Teknolojileri Alanı ve Büro Yönetimi Alanında eğitim gören 45 öğrenciden 6'sının yasalar kapsamında Simav Belediyesinde stajyer olarak çalışarak beceri eğitimi aldıklarını bildirdi.

        Başkan Özkan'ın staj konusunda sağladığı kolaylıklar sayesinde 6 öğrencinin haftanın 3 günü belediyenin değişik birimlerinde çalışarak asgari ücretin yüzde 30 tutarında maaş alarak aile bütçelerine katkı sağladıklarına vurgu yapan Okul Müdürü Ahmet Güngör, "Öğrencilerimiz sağlanan kolaylık sayesinde hem beceri eğitimlerini tamamlıyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Belediye Başkanımız Süleyman Özkan'a okul yönetimi olarak teşekküre geldik" diye konuştu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özkan, "Eğitime destek vermek bizim boynumuzun borcu. Biz ülkemizin geleceğinin yeni nesillerde olduğunun bilinci içerisindeyiz. Gençlerimize ve öğrencilerimize şimdiden yatırım yapmak geleceğimize yatırım yapmak anlamına geliyor" dedi. (EFE)

        01.10.2016 11:59:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler