Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erganili öğrencilerden 15 Temmuz şehitlerine mektup

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Ergani İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, 15 Temmuz şehitleri için duygu ve düşüncelerini anlatan mektuplar yazdılar.

        Ergani İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, 15 Temmuz şehitleri için mektup yazıp, onlara duydukları minneti dile getirdi. Sosyal medyada paylaşılan ve beğeni toplayan bir mektupta, 15 Temmuz şehitlerinin o gece destan yazdıklarını dile getiren ortaokul öğrencisi Sedanur Kaya, şunları yazdı: "15 Temmuz gecesi biz yataklarımızda uyurken sizler bizim için can veriyordunuz. Kana susamış olan zalimler o gece kendi ülkesine, kendi insanlarına hatta belki kendi ailesine doğrultmuştu silahları. Ama unuttukları bir şey vardı. Onlar inançsız olabilirlerdi fakat bizim inancımız tamdı. Kim durabilirdi ki bu inanç dolu gözlerin karşısında. Her şehidin ardından bir türkü söylenir derler ya sizin ardınızdan bir türkü değil binlerce destan anlattılar. İnsanlarınızı yaşatmak için gözünüzü kırpmadan ölüme koştuğunuz o gece tarihe yazılacak. Eminim son nefesinizi verirken bile "Her şey vatan için" demişsinizdir. Gözünüz arkada kalmasın. Artık bu aziz vatanı biz son nefesimize kadar koruyacağız."

        (EK-MP-Y)

        01.10.2016 14:08:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler