Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal'da satranç sezonu başladı

        - Çocuklar, eğitmenlerden satrancın püf noktalarını öğrendi

        Cenk İşver

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyespor Kulübü 2016-2017 Satranç Sezonu başladı. Çocuklar bir bir yandan eğitmenlerden satrancın püf noktalarını öğrenirken, diğer yandan öğrendikleri pratiğe döktü.

        Kartal Belediyespor Kulübü 2016 - 2017 Satranç Sezonu'nun açılışı gerçekleştirildi. 2016-2017 yılı eğitim dönemi satranç kursu ve etkinlikleri döneminin açılışı Kartal Belediye Başkan Vekili Gülcemal Fidan ve 300 kişinin  katılımı ile kutlandı. Eğitmenlerden satrancın püf noktalarını öğrenen çocuklar, daha sonra öğrendiklerini pratiğe döktü.

        6 kategoride eğitim erilen satranç kursunda 3 eğitmen ders veriyor. Bu yıl 180 yeni kayıtla birlikte 300 öğrenciye satranç eğitimi verilecek.

        Kartal Belediye Başkan Vekili Gülcemal Fidan, çocuklara satrancın öneminden bahsederek örnek verdiği konuşmasında, "Satranç hayata adım atarken, bir adımı atarken, ikinci adımı nasıl atacağının da öngörüsüdür. Çok güzel bir şeyler yapıyorsunuz. Çevrenize, etrafına bunu duyurarak bu satranç turnuvasını genişletin" dedi.

        (Cİ-HB-Y)

        01.10.2016 16:14:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler