Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sasonlu öğrenci Batman merkez PTT müdürüne kara kalem portre çalışmasını hediye etti

        (Fotoğraflı)

        Sayım Özmen

        BATMAN (İHA) - Sasonlu bir öğrenci Batman PTT merkez Müdür Vekili Maruf Özülkü'ye kara kalem portre çalışmasını hediye etti.

        Muş Güzel Sanatlar Meslek Lisesi 4. sınıf öğrencisi Sasonlu Elif Aydemir Sason'da uzun süre PTT Müdürlüğü yapan ve şu anda Batman Merkez PTT Müdürü görevini ifa eden Maruf Özülkü'ye kendi portresini kara kalem çalışması ile çizerek hediye etti. Aydemir; "Maruf Özülkü'yü biz sadece PTT müdürü değil bir ağabeyimiz olarak biliyoruz. Kendisine Sason'a kazandırdığı güzellikler için küçük bir hediye sunmak istedik. Bundan sonraki hayatında ağabeyimize başarılar diliyoruz" dedi.

        Batman Merkez PTT Müdürü Maruf Özülkü de Sasonlu öğrenciye teşekkür etti. Özülkü, "Bu nazik davranışından dolayı Elif kızımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten de beni çizmesi çok anlamlı bir hediye oldu. Bende kendisine bu güzel mesleğinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        (SÖ-AKK-Y)

        02.10.2016 10:26:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler