Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Servis şoförlerinden öğrencilere destek

        (Fotoğraflı)

        Sinan Atan

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün Genç ilçesinde yolcu taşımacılığı minibüs sahipleri, aylık 50 TL karşılığında öğrencileri evden okula, okuldan eve bırakıyor.

        Genç ilçesinde yolcu taşımacılığı özel halk minibüs sahipleri, öğrencilere destek olmak amacıyla 'öğrencilerimize bir destek de bizden' kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında öğrencileri 50 TL karşılığında evden okula okuldan eve taşıyan minibüsçüler, ailelerinin maddi yükünü hafifletmek adına böyle bir karar aldıklarını belirtti. Öğrenci velilerinin kampanyadan memnun kaldığını belirten minibüsçüler, "Eğitimde ailelerin ne kadar sıkıntı çektiklerini hepimiz iyi biliyoruz. Bizde ailelerimizin yükünü hafifletmek adına bu kampanyayı başlattık. İlçemizde zor şartlar altında okuyan öğrenci ve velilerine böylece destek oluyoruz. Eğitime katkı sunmak adına başlattığımız kampanyadan öğrenciler de, veliler de memnun" dedi.

        (SA-AKK-Y)

        02.10.2016 13:32:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler