Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye 2 Metre Planör Şampiyonası sona erdi.

        (Fotoğraflı)

        Türker Yeşil

        BALIKESİR (İHA) - Türk Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen Türkiye 2 Metre Planör Şampiyonası'nın 3. ayağı Bandırma'da sona erdi.

        Bandırma'da yapılan ve 2 gün süren şampiyonaya İstanbul, Eskişehir, Bursa ve Bandırma'dan 10 takım ile 35 sporcu katıldı. Radyo kontrollü planör yarışmasının yapılan finallerinde, 10 takımın ardından 6 takım final için mücadele etti.

        Türkiye 2 Metre Planör Şampiyonası yarışları sonunda 6 takımın içinden İstanbul'dan katılan Atlas Model Planör Kulübü birinci olurken, Eskişehir'den katılan Eskişehir Havacılık Kulübü ikinci, Bursa Model Uçak Kulübü üçüncü oldu.

        Ferdi yarışmalarda 35 sporcunun birbirleri ile kıyasıya mücadelenin ardından İstanbul Atlas Model Planör Kulübünden Beny Surijon birinci, Bursa Ballı Team takımından Alptekin Durgun ikinci, Eskişehir Havacılık Kulübünden Yavuz Dal üçüncü olarak kupa ve madalya almaya hak kazandılar.

        (TY)

        03.10.2016 08:28:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler