Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ForumBüs, eğlenceye kapılarını açtı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Ceren Atmaca - Halil Karahan

        Kamera : Halil Karahan

        İZMİR (İHA) - Forum Bornova'nın etkinlik otobüsü ForumBüs, 1 Ekim'de çocuklarla buluştu. Çocukları eğlenceye doyuran Forumbüs, dün de ünlü çocuk komedyeni ve sihirbazı Vefvef'in gösterisi, Sıla Topçam ile Düş Zamanı Masalları gibi farklı etkinlikler ile devam etti.

        Forum Bornova'nın, minik ziyaretçileri için eğlenceli etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Forum Bornova, çocukları eğlence dolu etkinlik otobüsü ForumBüs'le doyasıya eğlendirdi. 1-2 Ekim tarihleri arasında yapılan ForumBüs açılışı muhteşem bir partiyle gerçekleşti ve otobüsün hem içinde hem de dışında çocuklara özel renkli gösteriler düzenlendi.

        Birbirinden eğlenceli aktiviteler

        Forum Bornova, her anı renk ve eğlence dolu olan ForumBüs'ün açılışına özel bir hafta sonu planlandı. Borni ve Arkadaşları'nın şovunda Forum Bornova Çocuk Kulübü'nün maskotları, çocukların çok sevdiği Borni, Ceni, Keni, Bili ile eğlence dolu dakikalar yaşandı. Sessiz Adam Palyaço Gösterisi'nde, palyaçonun çantasından çıkan sürpriz oyuncaklar minik ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti, Sessiz Adam'ın hadiye ettiği oyuncaklar çocukların mutluluğunu ikiye katladı.

        Çocuklar, içlerindeki minik yıldızı keşfetti

        Düş zamanı masalcısı Sıla Topçam; hikayelerini anlatırken minikler onunla dağları ovaları gezdi, çiçek kokularını duydu. Masallar diyarından birçok arkadaş edindi. Tarla Faresi Orkestrası; çocuklar için özel hazırlanmış bir repertuar ile Forum Bornova'da çocuklar için klasik müzik konseri verdi. Çocuklar Mozart ve Bach'ın eserleri, film müzikleri ile doyasıya dans etti. Karaoke Zamanı'nda çocuklar mikrofonu kaptı. Müzikal yeteneklerini sergileyen çocuklar, içlerindeki minik yıldızı keşfetti.

        Vefvef ile en sihirli eğlence

        Forum Bornova'da gerçekleşen eğlence ve aktivite dolu ForumBüs'ün açılışında ünlü çocuk komedyeni ve sihirbazı Vefvef de dün minik hayranları ile buluştu. Vefvef, eşsiz performansı ile hem çocuklara hem de büyüklere büyülü dakikalar yaşattı. ForumBüs açılış eğlencesinde GreenBox, çocukları ForumBüs ile diyar diyar gezebilecekleri bir seyahate çıkardı. Minikler GreenBox ile tasarlanan farklı arka planlar önünde fotoğraf çektirerek bu anları ölümsüzleştirme fırsatı buldu. Üstelik bu fotoğraflar ForumBüs özel çerçevesi ile çocuklara hediye edildi.

        Yüzler boyandı

        Etkinliğe katılan tüm çocuklara istedikleri renk ve desenlerde yüz boyama etkinliği de yapıldı. Forum Bornova'nın yeni etkinlik otobüsü ForumBüs birbirinden güzel atölye ve etkinliklerle her hafta sonu çocuklarla buluşacak.

        (CA)

        03.10.2016 10:16:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler