Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi'de öğrencilere kırtasiye yardımı

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde 'Bir çocuğun eğitimine sende destek ol' adı altına başlatılan kampanya ile ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

        Silopi'de daha önce bir takım yardımlarda bulunan üniversite öğrencisi Adem Çakmakçı sosyal medya üzerinden başlattığı 'Bir çocuğun eğitimine sende destek ol' kampanyası kapsamında topladığı kırtasiye yardımlarını daha önce tespitini yaptığı öğrencilere dağıttı. Çakmakçı, bazı öğrencilerin yardımlarını ise ev ziyaretleri çocuklara dağıttı. Çakmakçı, "Bir çocuğun eğitimine sende destek ol adı altında başlattığımız bu kampanya ile birlikte halkımızın gerçekten de zor durumda olduğu ve eğitime aç olduğu gördük. Allah'ın izniyle halkımızla birlikte Silopi'nin gençleri olarak eğitime daha da katkı yapmak için çalışmalarımıza son hızla devam edeceğiz. Şunu asla unutmamak lazım. Geçmişimiz her ne olursa olsun el değmemiş bir geleceğimiz var. Güzel Silopi için herkes el ele vermelidir. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli esnaflarımıza ve kanat önderlerimize sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.

        (AYM-AKK-Y)

        03.10.2016 10:43:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler