Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hemzemin geçidin yapımı yenilendi

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından Sümer, Zafer, Sevindik ve Eskihisar Mahallelerini birleştiren tren yolunun hemzemin geçidi yapıldı.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından Sümer, Zafer, Sevindik ve Eskihisar Mahallelerini birleştiren ve tehlike arz eden eski hem zemin geçit kapatılarak, yeni bir hemzemin geçit yapıldı.

        Geçidi inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi için bugün çok özel bir gün. Merkezefendimizde iki mahalleyi ayıran demiryolunu bugün bay-pass ederek Sevindik Mahallesi ile Eskihisar Mahallesi'ni aynı zamanda Sümer ve Zafer Mahallelerini birleştiren ana güzergâh yolunu tamamlamış bulunuyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak 3,5 milyon TL civarında öz kaynakla yaptığımız bir yatırımdan bahsediyoruz. Ben aynı zamanda TCDD çok teşekkür ediyorum. Devlet demiryollarının da yapmış olduğu 500 bin TL'lik yatırımla bu dört mahalleyi birbirine bağlayan çok önemli bir yolun açılışının arifesine geldik. Bu anlamda da Denizli'nin ilklerinden oldu. Bu yol inşallah Denizli'deki trafik akışına bir yön verecek. Trafiği önemli ölçüde rahatlatacak. Yaklaşık bu 4 milyon TL'lik yatırımımızın bu dört mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (MT-

        03.10.2016 12:37:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler