Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuzelispor hazırlık maçında Küçükhavuzspor'u 5-2 yendi

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Genç

        GAZİANTEP (İHA) - 2016-2017 futbol sezonu çalışmalarına Yavuzeli İlçe Stadyumu'nda aralıksız olarak devam eden Yavuzelispor kendi sahasında oynadığı hazırlık maçında Küçükhavuzspor'u 5-2 yendi.

        Yavuzeli ilçe stadında Yavuzelispor ve Küçükhavuzspor karşılaşması saat 16.00'da başladı. Yavuzelispor rakibi Küçükhavuzspor karşısında ilk yarıda üstün bir performans gösterdi. Yavuzelispor'un oyuncuları maçın 20. dakikada İskender Özkılıç ile 40. Dakikada Abdullah Dağdelen'in attığı gollerle ilk yarıyı takımlarını 2-0 galip bitirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı Yavuzelispor'un vuruşu ile başladı. Yavuzelispor ikinci yarıda da güzel bir futbol ile adeta oyuna yeni başlamış gibi organize ataklar yapmaya başladı fakat maçın 60. dakikada Küçükhavuzspor'un oyuncusu Hüseyin Karadağ'ın attığı gol ile kalesinde gördüğü gole engel olamadı ve Küçükhavuzspor skoru 2-1 yaptı. Yavuzelispor 65. dakikada Muhammed Kaya'nın golüyle skoru 3-1 yaptı. Maçın 70. dakikada Küçükhavuzspor'un oyuncusu Hüseyin Karadağ'lı tekrar sahneye çıkarak Yavuzelispor'un ceza sahası dışında takım arkadaşının kendisine gönderdiği topa gelişine vurarak kaleci 90'a giden topu engelleyemedi ve güzel bir gol ile Küçükhavuzspor skoru 3-2 yaptı. Etkili ataklarına devam eden ve güzel futbolu ile izleyenlerini de coşturan Yavuzelispor, maçın 80. dakikada Sinan Genç ve 90.dakikada Muhammed Kaya'nın attığı golleriyle skoru ve oyunu tekrar lehine çevirmeyi başardı ve Küçükhavuzspor karşısında 5-2 galip geldi.

        (BRN-Y)

        03.10.2016 12:45:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler