Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal Belediyesi Ekim ayı muhtarlar toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından 2009 yılından bu yana düzenli bir şekilde her ayın ilk Cumartesi günü gerçekleştirilen muhtarlar toplantısının Ekim 2016 oturumunda mahallelerin sorunları ele alındı.

        Kartal Belediyesi Ekim ayı muhtarlar toplantısını yaptı. Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Mustafa Fehmi Okay ve Feyyaz Kaynak, Kartal Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Tirgil ve Kartallı muhtarlar katıldı.

        Toplantının açılışını yapan Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yeni projelerine ilişkin muhtarlara bilgi verdi. Ardından muhtarların mahallelerde karşılaştıkları sorunlar dinlendi. Sorunlarla ilgili gerekli çalışmalar başlatıldı.

        ( HK-SÜ-Y)

        03.10.2016 14:44:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler