Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dağcılar Perşembe Yaylası'nda

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu Dağcılık Yüzme ve Arama Kurtarma Spor Kulübü (ORDAK) faaliyetlerine Ordu'nun Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası'na çıkarak devam ettiler.

        Güzel hava şartlarını fırsat bilen doğaseverler Perşembe Yaylası'nda buluştular. Faaliyetleri hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Özgür Yüksel yaptığı açıklamada, "Faaliyetimiz 70 kişilik grupla saat 08.00'de Ordu'dan hareketle başladı. Perşembe Yaylası merkezinden başladığımız hiking rotamız Karga Tepesi, Menderesler ve Çiseli Şelalesi yürüyüşüyle sona erdi. Sporcular essiz manzara karşısında büyülendi. Ayrıca gölet etrafında düzenlemeler ve mendereslerin kuruma altına alınması geleceğiz olan çocuklarımızın da bozulmadan bu güzellikleri görmesi önemlidir. Emeği gecen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a teşekkür ediyorum" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        03.10.2016 15:12:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler