Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        6. Amed Tenis Cup Turnuvası sona erdi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 6. Amed Tenis Cup Turnuvası, final maçları ile sona erdi. 123 sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye girenlere ödüller verildi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından bu yıl düzenlenen 6. Amed Tenis Cup Turnuvası, Park Orman'daki tenis kortunda oynanan final maçları ile sona erdi. Final karşılaşmaları sonunda yetişkin kadınlar kategorisinde Gökçe Çinkiz, yetişkin erkekler kategorisinde Güven Tekgiyik, 14 yaş altı genç kadınlar kategorisinde Nurayım Abdorahimov, 14 yaş altı genç erkekler kategorisinde ise Murat Solmaz birinci oldu.

        Diyarbakır, Batman, Mardin, Adıyaman, Van, Kızıltepe, Bismil, Lice, Eğil ve Hazro'dan 123 sporcunun 12 gün boyunca mücadele ettiği turnuvada, dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

        (EK-YRT-Y)

        03.10.2016 16:02:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler