Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balkan Şampiyonasında mücadele edecekler

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Türkiye Güreş Federasyonu tarafından açıklanan Milli takım listesinde Erzincan'dan 2 sporcu yer alıyor. Her iki sporcuda katılacakları hazırlık kampının ardından Balkan şampiyonasında mücadele edecekler. Türkiye Güreş Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Minik kadınlar 14-15 yaş Güreş Milli takımı Balkan Şampiyonası hazırlık kampına Erzincan'dan Üzümlü Belediye Spor Kulübü sporcusu Elvira Hasanova katılacak. Bilecik Söğüt'te 28 Eylül-12 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacak olan kampın ardından, Uluslararası Minikler 14-15 yaş serbest, Grekoromen ve Kadınlar Balkan Şampiyonası ise 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Bursa ilinde yapılacak. Şampiyonada Erzincan'dan giden Üzümlü Belediye Spor Kulübü sporcusu Elvira Hasanova mücadele edecek.

        Türkiye Güreş Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Minik erkekler 14-15 yaş Güreş Milli takımı Balkan Şampiyonası hazırlık kampına ise Erzincan'dan Gençlik Spor Kulübü sporcusu Ömer Kayaoğlu katılacak. Sakarya Hendek'te 27 Eylül - 12 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacak olan kampın ardından, Uluslararası Minikler 14-15 yaş serbest, Grekoromen ve Kadınlar Balkan Şampiyonası ise 14-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Bursa ilinde yapılacak. Şampiyonada Erzincan'dan giden Erzincan Gençlik Spor Kulübü sporcusu Ömer Kayaoğlu mücadele edecek.

        Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Milli takım kampına katılarak, Balkan şampiyonasında mücadele edecek her 2 sporcuya da başarılar diledi.

        (FG-AT-Y)

        03.10.2016 16:04:43 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler