Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu İlçe Milli Eğitim'de işçi alımı için kura çekilişi gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde işçi alımı için noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.

        Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında ve ilçe merkezi ile mahallelerde bulunan okullarda çalıştırılmak üzere alınacak olan 30 kişi için kura çekimi gerçekleştirildi. 123 müracaatın gerçekleştirildiği kura Noter Yetkilisi Gürbüz Tuncay ile İŞ-KUR yetkilisi Erdoğan Biçer gözetiminde gerçekleştirildi.

        Gerçekleştirilen kura ile ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, kuraya katılan 123 kişiden 30 asil 16 yedeğin çekildiğini ve bu kazanan kişileri 16 Haziran 2017 tarihine kadar, 9 ay süreyle hademe olarak çalıştırılacaklarını söyledi. Kaymak, ayrıca 30 kişi içerisinden 25 kişinin çevre mahallelerinde ve 5 kişinin ise ilçe merkezindeki okullarda görev yapacaklarını belirtti.

        (ÖS-AH-Y)

        04.10.2016 11:54:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler