Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüp'teki okullara sportif malzeme desteği

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Faruk Sarıkoç

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp'te öğrencilerin küçük yaşlarda spora yönelmesi ve sporcu gençlerin yetiştirilmesine destek olunması amacıyla okullara sportif malzeme yardımı yapıldı. Törende konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Eyüp'te daha çok başarılı sporcumuz daha çok sayıda sporcumuz olacak" dedi.

        Eyüp Belediyesi tarafından ilçedeki okullara sportif malzeme dağıtımına 10 okul ile başlandı. Nejat Sabuncu İlköğretim Okulu'nda başlayan dağıtım törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütcü, malzeme dağıtımı yapılacak okulların müdürleri katıldı. Tören, protokol üyelerinin konuşmaları ile başladı. Ardından Başkan Aydın, sportif malzemeleri okul yetkililerine sırasıyla takdim etti. İlçedeki 72 okula dağıtılması planlanan malzemeler arasında 10 bin 35 adet atlama ipi, 56 adet voleybol filesi, 910 adet voleybol topu, 910 tane basketbol topu, 910 adet futbol topu, bin 765 adet satranç takımı, 168 tane top taşıma çantası, 71 tane masa tenisi masası, 85 tane masa tenisi seti, 495 adet badmington seti, 2 bin 552 adet okul forma seti bulunuyor. Her sene ilçede gerçekleştirilen malzeme dağıtımı ile öğrencilerin küçük yaşlarda spora yönelmesi ve profesyonel sporculuğa giden yolda gençlere destek olunması hedefleniyor.

        "Eyüp'te daha çok başarılı sporcumuz daha çok sayıda sporcumuz olacak"

        Belediye olarak spora destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Eyüp Belediyesi olarak her sene ilçemizdeki okullara spor malzemesi desteği sağlıyoruz. İlçemizde 72 tane okul var, bu sene de onların taleplerine göre değişik alanlarda spor malzemelerini veriyoruz. Bugün 10 okulla başladık. İlçemizdeki spor faaliyetlerinin okullarda gelişmesini hedefliyoruz, ciddi başarılar da elde ediyoruz. Geçen sene birçok okul sportif karşılaşmalarda ödüller kazandı, bu da çabalarımızın ürünüdür diye düşünüyorum. Bu süreç devam edecek Eyüp'te daha çok başarılı sporcumuz daha çok sayıda sporcumuz olacak" dedi.

        (AFS-HB-Y)

        04.10.2016 11:57:34 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler