Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Midyat'da yollar asfaltlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Neriman Çelebi

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Midyat ilçesinde yaklaşık iki ay önce başlayan şehir içi yol çalışmasında tamamlanan bölümlerde asfaltlama çalışması başladı. Yüklenici firma ekipleri, bu kapsamda altyapı çalışması tamamlanan Cumhuriyet Bulvarı'ndaki Estel Fıskiye Meydanı ile Saat Kulesi Meydanı arasındaki bölümde sıcak asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

        Cumhuriyet Bulvarı'nda Estel'den Midyat yönüne yürütülen asfalt kaplama çalışmalarını AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, sıcak asfalt çalışmasının başlamasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Midyat Belediyesi olarak ilçenin dört bir yanında vatandaşların hizmeti için çalıştıklarını belirten Nasıroğlu "Yaptığımız tüm bu yatırımlar ilçemizin bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. Halkımızın isteği doğrultusunda Midyat Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Şehrimizin dört bir köşesinde ekiplerimiz halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehri yeniden imar etmek için çalışıyor. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. Bildiğiniz üzere Ağustos ayında bu bölgede alt yapı ve yol çalışmalarına başlamıştık. Burada yürütülen çalışmalar tamamlandıktan sonra bugün de söz konusu yerde sıcak asfalt kaplama çalışmaları yapılmaktadır. Yapılan çalışmanın başta Midyat olmak üzere ülkemize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuyorum" dedi.

        04.10.2016 13:19:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler