Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARKA'dan Akyazı'ya iki proje desteği

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediyesi'nin 'Et Entegre ve Canlı Hayvan Alım Satım Alanı' ve 'Jeotermal Suyun Kullanımı' projeleri MARKA'dan doğrudan destek almaya hak kazandı.

        Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'ndan (MARKA) doğrudan faaliyet desteği kapsamında destek almaya hak kazanan 6 kurumun destek sözleşmeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen bir tören ile imzalandı.Törene, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz, SATSO Genel Sekreteri Yiğit Ateş, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Sakarya Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Mustafa Eşmeli katıldı.

        Akyazı Belediyesi, 'Akyazı Belediyesi Et Entegre ve Canlı Hayvan Alım Satım Alanı' projesi kapsamında, ilçede hayvan yetiştiriciliği yapan ve et alım satım ve kesim işi yapan esnafın yaşadığı sıkıntıları en aza indirmek amacıyla yeni bakanlık yönetmeliğine uygun bir tesis inşa edecek. Akyazı Belediyesi sadece Et Entegre ve Canlı Hayvan alım Satım alanı projesi ile değil aynı zaman da turizm mali destek programı kapsamında Akyazı Belediyesine ait Jeotermal suyun kullanımı adlı projesini de onaylattı. Onaylanan bu proje ile Jeotermal suyun kullanımı adlı proje de yakın zamanda yapılacak imza töreni ile taçlanacak. Bu kapsamda Akyazı Belediyesi hazırlamış olduğu iki güzel projesini MARKA'ya onaylatması ile projelerine destek almış oldu.

        (RŞ-BB)

        04.10.2016 13:54:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler