Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hibe desteği almaya hak kazanan genç çiftçiler belli oldu

        ESKİŞEHİR (İHA) - İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında Genç Çiftçi Projesi Hibe Desteği almaya hak kazanan 2 çiftçinin belli olduğunu açıkladı.

        Açıklamada, Bakanlık tarafından Eskişehir'e 4 milyon 290 bin TL ödenek tahsis edildiği, bu kapsamda ödenek ve proje sayıları kapsamında 77'si büyükbaş, 23'ü küçükbaş ve 43'ü de bitkisel üretim olmak üzere 143 genç çiftçiye ait projenin desteklemeden yararlanmaya hak kazandığı, sözleşmeler imzalandığı belirtildi. Ancak asil listelerde olup, çeşitli nedenlerle sözleşme imzalamayan ve sözleşme iptal eden 2 çiftçinin yerine sistem tarafından yedek listelerden proje konusu baz alınarak en yüksek puandan başlayarak ''hibe desteği almaya hak kazanan başvuru sahibi ek asil listeleri'' oluşturulduğu anlatılan açıklamada, "Söz konusu listeler Mihalıççık ve Odunpazarı İlçe Müdürlüklerimizce 3 Ekim ile 7 Ekim tarihleri arasında askıya çıkarılmıştır.Bakanlığımızca belirlenen Proje Uygulama Takvimi gereğince; ek asil listelerde isimleri bulunan hibe desteği almaya hak kazanan başvuru sahibi çiftçilerimizin gerekli belgeleri hazırlayarak 10 Ekim - 14 Ekim 2016 tarihleri arasında ilgili ilçe müdürlüklerimize başvurarak sözleşme imzalamaları gerekmektedir" denildi.

        (İHA-MET-Y)

        04.10.2016 14:46:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler