Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denize uçan araç sürücüsü hayatını kaybetti

        - Muğla'da Akyaka'dan Akbük sahiline seyir halinde olan sürücü sabah saatlerinde 25 metrelik uçurumdan denize uçtu. Sürücü Gökhan Kutlu hayatını kaybetti.

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Bekir Tosun

        Kamera : Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - AFA Muğla'nın Ula ilçesinde Akyaka mahallesinde 25 metrelik uçuruma uçan araç sürücüsü araç içinde hayatını kaybetti. Akyaka-Ören yolunda seyir halinde olan Gökhan Kutlu (29) yönetimindeki 48 DJ 857 plakalı araç sabah saatlerinde 25 metre uçurumdan denize uçtu. Balıkçıların fark ettiği olay sonrası Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yerkesik Jandarma Karakol ekipleri kıyıya yakın bölgede aracı ters dönmüş durumda buldu.

        Aracın ters dönmesi nedeniyle Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığı Dalgıç Timi istendi. Dalgıçlar ile birlikte 112 Acil Servis, UMKE, AFAD ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın kaza olup olmadığını araştırırken, araç içinde sıkışan sürücü Gökhan Kutlu dalgıçların bir saatlik bir çalışması sonucu araç içinden çıkarıldı. Zeminin sarp ve kayalık olması nedeniyle Gökhan Kutlu'nun cesedi dalgıçlar tarafından araçların cesedi alabilecekleri kıyıya çekildi.

        Araç sürücüsü Gökhan Kutlu AFAD ekipleri tarafından kıyıdan alınarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Cenaze Taşıma aracına kondu. Gökhan Kutlu'nun cesedi otopsi için Yerkesik Mahallesindeki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Gökhan Kutlu'nun Gökova'da oturduğu, Menteşe ilçesinde bir markette iki ay önce işe başladığı ve alkol kullanmadığı öğrenildi. Sürücünün sabah saatlerinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandığı sanılıyor.

        SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

        Denize uçan araç içinde hayatını kaybeden Gökhan Kutlu'nun 24 Eylül tarihinde sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yaptığı paylaşım kafa karıştırdı. Kutlu "Abilerim ablalarım, hayat kısa, hepimiz bir gün o beyaz örtü 0 kefeni giyeceğiz. Allah o kefene girmeyi nasip etsin. Önemli olan ölmek, öluüp de helallik alabilmek" notu bıraktı.

        (BT-İK)

        04.10.2016 15:01:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler