Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çivril'e toplamda 40 bin metre kanalizasyon hamlesi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından Çivril ilçesinin Çıtak Mahallesi'nde alt yapı atık su hattı olmayan bölgeye su hattı döşenecek.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Çivril ilçesinin Çıtak Mahallesine 25 bin metre kanalizasyon hattı ile 15 bin metre içme suyu hattı döşenecek.

        Kent merkezi ve ilçelerin tamamında devam eden modern alt yapı hamlesi kapsamında Çıtak Mahallesi'ne 25 bin metre kanalizasyon hattının yanında 15 bin metre içme suyu hattı döşenecek. Toplamda 40 bin metrelik hat içeren projenin tamamlanmasının ardından Çıtak Mahallesi sakinleri modern bir alt yapıya kavuşmuş olacak.

        Denizli'de olduğu gibi Çivril merkez ve mahallelerinde de alt yapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Kentimizin her noktasında alt yapıyla ilgili ne sorun varsa ne ihtiyaç varsa gidereceğiz. Hedefimiz alt yapıda kent genelinde aynı standardı yakalayarak insanımızın tüm dertlerine çare olmak. Bu kapsamda Çıtak Mahallemize toplamda 40.00 metrelik içme ve atık su hattı döşüyoruz. Bu proje hayata geçtiğinde mahalle sakinlerimiz modern bir alt yapı ağına kavuşmuş olacak. Şimdiden hayırlı olsun. Denizlimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (MT-Y)

        04.10.2016 15:09:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler