Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe'de Muharrem'in ilk orucu açıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Gülsuyu Cemevi'nde, Muharrem'in ilk orucu açıldı. Başkan Ali Kılıç'ın da orucunu açtığı cemevinde dualar edildi.

        Maltepe'de Muharrem'in ilk orucu, Gülsuyu Cemevi'nde açıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelerek orucunu açan Başkan Ali Kılıç, edilen duaya eşlik ederek, "Tıpkı sevinçlerimiz gibi acılarımızı da paylaşan kocaman bir aileyiz biz. Yas-ı matem orucu tuttuğumuz Muharrem Ayı'nda Gülsuyu Cemevi'nde bir lokma ekmeğimizi paylaşıyoruz. Biz, yaradılanı Yaradan'dan ötürü seviyoruz. İslam âleminde önemli bir yeri olan Muharrem ayı boyunca Ehlibeyt soyundan gelenlerin, yüreği insan sevgisiyle dolu olanların, yeryüzü bir daha acılar yaşamasın diye tuttuğu tüm oruçlar kabul olsun" dedi.

        (EY-ÖK-Y)

        04.10.2016 15:59:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler