Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbakan'dan ERGİM'e yakın ilgi

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'daki mevcut sorunlar ve teşvik paketiyle ilgili Başkent Ankara'ya giden ERGİM (Erzurum Genç İş Adamları Meclisi) Yönetim Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı eşliğinde Başbakan Yıldırım'da Erzurum temalı plaket ve Oltu Taşı tespih hediye eden ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, teşvik paketiyle ilgili Başbakan Yıldırım'a teşekkür etti.

        Başbakan Binali Yıldırım'ın kendilerine çok yakından ilgi gösterdiğini belirten Çakır, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Ilıcalı eşliğinde Başbakan ile görüştüklerini ve görüşmelerin çok olumlu geçtiğini kaydetti. Yıldırım'a Erzurum'a verdiği önem nedeniyle teşekkür ettiğini ifade eden Çakır, teşvik paketi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. Milletvekili Ilıcalı ile ERGİM'in ortak bir teşvik programı oluşturacaklarını vurgulayan Çakır, "Bölgemize yönelik başlatılan teşvik paketi özellikle biz gençler için büyük bir umut oldu. Erzurum'un bu yatırım ve kalkınma hamlesinden en iyi şekilde faydalanması için Milletvekilimiz ve aynı zamanda hocamız Prof. Dr. Ilıcalı ile çalışmalara başladık. Ortak bir teşvik programı oluşturarak, gençlerimizin en doğru ve en iyi şekilde bu teşvik paketinden faydalanmalarını sağlayacağız. Başbakanımız Binali Yıldırım ile olumlu bir görüşme gerçekleştik. Erzurum'un sorunlarını ve nasıl çözülebileceği üzerine konuştuk. En yakın zamanda Erzurum adına bu görüşmelerin meyvelerini toplayacağız inşallah. Başbakanımızın yakın ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz. Erzurum için Ankara'daki milletvekillerimiz ve bürokratlarımızla görüşmelere devam edeceğiz. Burada bize uygun zemini hazırlayan Milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'ya canı gönülden teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

        (ERZ-AT-Y)

        04.10.2016 17:26:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler