Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halk Sağlığı Müdürlüğünden "Yürüyüş Günü" etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 3-4 Ekim "Yürüyüş Günü" dolayısı ile idareci ve sağlık personelinin katılımı ile yürüyüş düzenlendi.

        Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün' ün yanı sıra, Sağlık Müdür Vekili Dr. Deniz Fırat'ın katıldığı yürüyüş Halk Sağlığı Müdürlüğü önünden başladı. Atatürk Stadyumu'na kadar gidilerek geri dönülen yürüyüşte hareketli yaşam ile ilgili pankart ve dövizler ile dikkati çekildi. Ekim ayının "Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı" olması sebebi ile yürüyüşe katılan KETEM personeli de pembe renkli dövizler ile kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekti. Yürüyüş sonunda Halk Sağlığı Müdürü Akgün, yürüyüşe katılan herkese teşekkür ederek, "Dünya Yürüyüş Günü vesilesi ile bugünü başlangıç alarak herkesi her gün düzenli yürüyüş yapmaya, günlük 10 bin adım atmaya, böylece sağlıklı bir yaşama; konu ile ilgili daha fazla bilgi ve destek için Sağlıklı Yaşam Merkezlerimize davet ediyoruz" dedi.

        (HK-GC-

        04.10.2016 17:36:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler